Om oss.

Vi är specialister på Risco produkter.

P.H.Security har arbetat aktivt med RISCO produkter i över 16 år och har en idigen kunskap kring RISCO´S alla produkter.

Vi jobbar och supporterar bara RISCO produkter och har ett unikt sätt att leverera våra larmsystem på. Tack vare  ”the next generation of security Cloud”  kan vi hjälpa och admiministera larmsystem ovasätt i världen du befinner dig. RISCO jobbar bara men högklassiga komponenter och något väldigt viktigt för oss på P.H.Security efter som vi jobba med säkerhets produkter.

Under de senaste fyra decennierna har RISCO-gruppen blivit en teknisk ledare på den globala marknaden för säkerhetslösningar, med miljontals nöjda kunder över hela världen och regionala kontor runt om i världen.

RISCO Group utvecklar molnbaserad säkerhet, videoövervakning och verifiering och lösningar för uppkopplade hem och levererar innovativa, högkvalitativa och pålitliga säkerhetsprodukter för alla typer av säkerhets- och säkerhetsinstallationer för bostads- och kommersiella marknader.

Vi är tekniska ledare och söker innovation i alla våra produkter. Våra molnbaserade och SaaS-lösningar möjliggör effektiva och ekonomiska installationer. Vår smartphone-applikation erbjuder användare fjärråtkomst till sina säkerhetssystem och möjliggör självövervakning, vilket tillgodoser en växande trend i branschen.

Alla våra produkter följer internationella standarder. De är också innovativa, flexibla, lätta att använda och lätta att installera och kostnadseffektiva.

Vårt mål är att konsekvent förse våra kunder med den senaste tekniken, personlig service och kundsupport som förväntat med varumärket RISCO.

Följ vår resa på Facebook.

Kontakta en rådgivare.

En rådgivare tar kontakt med dig inom kort.

Driftstatus

Ingen driftstörning in rapporterad i server online

Upplever du ändå driftstörningar?

Kontakta oss

felanmalan@phsecurity.se

08-669 64 99

Supportvilkor

Enkel support
Välkommen!

 

  • Digital licens support med fria minuter: 37kr/mån + moms. 
  • Telefon support: 392kr/halv timmen + moms.

Licens kostanden är 37 kr/mån + moms och löper under ett år. Uppsägning av licens ska göras senast 1 månad innan årsskifte och avgiften förskotsfaktureras för kvartals period. Ingen bindningstid.